понеділок, 18 травня 2015 р.


«Чарівний наш чобіток,
Кращий всіх у нас танок.
Будем гарно  танцювати,
Щоб усіх перемагати!»


16-17 травня 2015 р у м.Дніпропетровськ 
хореографічний гурток народного танцю «Чарівний чобіток» прийняв участь у II Відкритому фестивалі – конкурсі дитячої та юнацької творчості «Яскрава країна дитинства».
Незабутні враження від фестивалю. Багато позитивних емоцій.  В конкурсі приймала участь лише старша група гуртка.   Зайняли  3-тє місце серед  учасників середньої категорії. Враховуючи, що колективи, які приймали участь у фестивалі мали звання народного та зразкового, це гарний показник.  Діти дуже задоволені результатом. Конкурували з сильними колективами. Ми приймали участь не лише у конкурсі, а й у Гала-концерті. Жаль, що  з великого  складу гуртка ,   змогли прийняти участь лише одна група, тому, що на рахунку гуртка є багато танцювальних композицій, які достойні, щоб їх показати. Була  почесна хода з девізом, а потім майстер-клас, який проводив один із членів журі – директор Київської Студії Алли Духової «Тодес» Андріс Капіньш.

До речі, склад журі був дуже кваліфікований. Окрім Андріса Капіньша, Ірина Гутник  завідувач кафедри народної хореографії Київського національного університету культури і мистецтв, художній керівник та балетмейстер ансамблю народного танцю «Київ». Наталія Демченко – викладач відділення народної хореографії ДУК. Олександр Плахотнюк з м.Львова заслужений діяч естрадного мистецтва України.  Цей фестиваль зарядив усіх на подальшу плідну працю  у танцювальному мистецтві.
















Немає коментарів:

Дописати коментар